Menu

XX Costa Brava Line Dance Festival

CANCEL·LAT / CANCELLED

EL POBLE

El nostre festival se celebra a Palafrugell (Girona). Palafrugell està situat al bell mig de la Costa Brava, en un entorn privilegiat. Amb una població censada d'uns 23.000 habitants és el municipi més poblat de la comarca. La vila de Palafrugell és al centre del municipi, que comparteix amb els nuclis rurals de Santa Margarida, Ermedàs i Llofriu, a peus de les Gavarres, i amb els nuclis costaners de Calella, Llafranc, Tamariu i Aigua Xelida. Així que aquesta vila tradicionalment tapera que avui viu principalment del turisme, està idealment situada entre el mar i l'interior.

A la zona del centre de Palafrugell s’hi concentra l’activitat cultural i comercial. Accessible només pels vianants, pel voltant de l’església i l’antiga muralla s'hi pot passejar tranquil·lament i recórrer botigues, bars, restaurants, museus i fundacions a pocs minuts de distància.

Més informació del municipi: Palafrugell

 

Com arribar-hi

En cotxe

  • Des de Barcelona fins a Palafrugell hi ha 135 km. Agafar l’autopista AP7 direcció Girona/França i deixar-la a la sortida 9 (Vidreres / Lloret) anar direcció Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro per la C-35, continuar direcció Palamós (C-31) i prendre la sortida 331 Palafrugell Sud.
  • Des de la frontera amb França a Palafrugell hi ha 80 km. Agafar l’autopista AP7 direcció Barcelona i deixar-la a la sortida 6 (Girona Nord), anar direcció La Bisbal / Palamós (C-66) i prendre la sortida Palafrugell Nord.
  • Des de Lleida a Palafrugell hi ha 250 km. Agafar l’eix transversal a Cervera fins a Riudellots de la Selva, anar direcció Cassà de la Selva, Llagostera, Sant Feliu de Guíxols, continuar direcció Palamós (C-31) i prendre la sortida 331 Palafrugell Sud.

En avió

  • Aeroport Internacional de Barcelona – El Prat (BCN) a Palafrugell, 135 Km. Tel. 0034 93 298 38 38. Trens cada 30 min. des de l’aeroport de Barcelona fins a l’estació de Sants. A l’estació de Sants agafar la línia de tren Barcelona–Portbou i parar a l’estació de Flaçà. Davant l’estació de tren hi ha la parada d’autobús (companyia Sarfa) amb serveis freqüents a Palafrugell.
  • Aeroport Girona Costa Brava a Palafrugell,45 Km. Des de l’aeroport Girona Costa Brava fins a l’estació d’autobús de Girona hi ha autobusos diaris, amb la companyia Sagalés, amb horari segons el trànsit aeri. Un cop a l’estació, hi ha els autobusos de la companyia Sarfa amb serveis freqüents a Palafrugell.

En autobús

  • La companyia Sarfa (Grup Sarbus) connecta el municipi de Palafrugell amb les poblacions i ciutats veïnes. Es poden consultar preus i horaris a la seva pàgina web.

En tren

  • L’estació de tren més propera a Palafrugell està a Flaçà, a 25 km de distància. Des d’allà es poden agafar autobusos de la companyia Sarfa per anar a Palafrugell.

 

EL LOCAL

El local on se celebra el festival s'anomena "La Bòbila". Va ser construït l'any 1916 i era utilitzat com a magatzem d'una important empresa del poble dedicada al suro. Des del 1993 és propietat de l'ajuntament. Va ser rehabilitat l'any 2011 i s'ha convertit en un lloc ideal per celebrar-hi events i festivals.

 

                                  

  

                                                           

 

 

 

 

 

L'adreça de La Bòbila és:

C/ Garriga, 24-30

17200 Palafrugell

Girona, Spain