Menu

XX Costa Brava Line Dance Festival

CANCEL·LAT / CANCELLED

 

The Line Dance Foundation

Line Dancers ajudant Line Dancers

 

  • Què és la LDF?

La Line Dance Foundation és l'organització benèfica creada especialment per ajudar i donar suport a aquells que es guanyen la vida amb el Line Dance i estan passant per moments difícils.

  • La creació

La LDF va ser creada el febrer del 2007 després de conèixer el cas d'un DJ de Line Dance a qui havien diagnosticat càncer de gola. Va perdre la veu i per tant, la possibilitat de seguir-se dedicant a la seva feina i guanyar-se la vida. Al cap de poc vam descobrir que el Line Dance era l'única disciplina de ball que NO tenia la seva pròpia organització benèfica. Vam crear la LDF, doncs, amb l'esperança que es convertís en un trampolí per a poder-ne establir una i sempre hem tingut grans expectatives a l'hora de pensar en el que podia suposar.

  • Responsabilitats de la junta directiva

La junta directiva considera totes les sol·licituds de pagaments que arriben a la LDF i estan encantats de fer saber que, de moment, el 100% de sol·licituds rebudes han pogut ser aprovades. Naturalment, els detalls són confidencials. Tot i així, els beneficiaris tenen la llibertat de poder-ho revelar en cas de voler-ho. Cap dels membres de la junta directiva poden esdevenir beneficiaris, però qualsevol beneficiari pot esdevenir ambaixador o entrar a la junta directiva.

  • Sol·licituds

Per fer una sol·licitud només cal posar-se en contacte amb la LDF i donar tots els detalls possibles de la situació. No cal passar cap tràmit formal. Els criteris per a esdevenir beneficiari són simples... qualsevol persona que es guanyi la vida amb el Line Dance i que estigui passant per moments díficils pot sol·licitar-ho. Tenint en compte l'aprovació de la junta directiva i la quantitat de diners que hi hagi disponibles, la LDF sempre està disposada i feliç de poder ajudar.

  • Ambaixadors de la LDF

Hi ha molta gent que s'ha convertit en Ambaixadora de la LDF. Tots els que ho són ens ajuden a recaptar fons i, sense la seva ajuda, la LDF no podria funcionar. Nosaltres, i tots els beneficiaris, estem molt agraïts amb la feina que fan i la seva amabilitat.

  • Com ajuda la LDF?

Els fons són limitats - però sovint són les coses petites les que signifiquen més. Cobrir les despeses dels taxis per assistir a les cites a l'hospital, pagar les factures de telèfon per fer que la gent pugui estar en contacte... El que ens agrada és fer donacions en efectiu quan són més necessàries. Tot i que les quantitats que podem donar no són gaire elevades, mostren que els Line Dancers hi som per ajudar-nos els uns als altres. La donació més gran que hem fet ha estat de 1000 GBP (lliures esterlines).

Si necessiteu més informació o teniu alguna suggeriment per recaptar fons... sisplau no dubteu en contactar-nos.

Atentament,

Line Dance Foundation

 

http://linedancefoundation.com/

 

Com ajudem a la LDF durant el Costa Brava Line Dance Festival?

Ball De Germanor i venta de cors per la LDF

2016 - Blackpool by the Sea

2017 - Don't Go

2018 - Every Time It Rains & Funk The Preacher Man

2019 - Honey I'm Lost

2020 - Keep Young

Sortejos

Venta de pastissos

Competició de Coreografies per la LDF

 

 

 

 

 

 

 

En benefici de la LDF...

Com ja portem uns quants anys fent, durant el CBLDF recaptarem diners per a la Line Dance Foundation - Creiem que és una manera molt bonica d'ajudar la gent que ho necessita i que estimen tant com nosaltres el que nosaltres més estimem: el Line Dance.

Tot el que sigui recaptat serà bo - tant se val si és molt o poc. El que intentarem és que pugui ajudar i fer córrer la veu del que és i del que fa la LDF.

Per tant, us demanem sisplau que llegiu tota la informació sobre la Line Dance Foundation i que no dubteu a fer-nos totes les preguntes que creieu necessàries. L'equip del Costa Brava Line Dance Festival estarà encantat d'ajudar-vos a entendre què fan i perquè i també d'ajudar en aquesta causa benèfica tan necessària i tan oblidada a la vegada. 

Esperem trobar-vos a pista i recordeu que tot el que pugueu fer per recaptar fons i ajudar serà benvingut! Fins molt aviat :)